Orange OM Ako Yoga Studio joogamatto

Tuotekoodi: 650OR
AKO Yoga
OrangeOMAkoYogaStudiojoogamatto_650OR_1.jpg
OrangeOMAkoYogaStudiojoogamatto_650OR_2.jpg
30,00 €
Tuote tilapäisesti loppu
Haluan ilmoituksen kun tuotetta on varastossa
60 x 183 cm 4,5mm 1,90kg

 

 

Ako Yoga kehitti Studio joogamaton ottaen huomioon asiakkaiden korkeimmat vaatimukset. Se on erityisen ympäristöystävällinen ja ihoystävällinen joogamatto.
Siinä on erittäin hyvä pito, suojaa kylmiltä lattialta ja se on erittäin kestävä. Sen 4,5 mm: n paksuus on mukava ja mahdollisimman kevyt.

Kaksi mukana toimitettavaa nauhaa ovat erittäin käytännöllisiä,nämä helpottavat maton pakkaamista joogakassiin tai kantamaista käsivarren alla.
Studio Joogamatto on ftalaattivapaa, ei sisällä vaarallisia pehmennysaineita eikä myöskään atso-värejä. Joogamatto Stuio täyttää ÖKÖ-Tex Standard 100 - Tuoteryhmän 1 vaatimukset . Tämä tarkoittaa tiukinta testausta joka tekstiillituotteille on saatavilla

Hoito :
Voit yksinkertaisesti pyyhkiä Joogamatto-studion kostealla liinalla tai pese se 40 ° C: ssa pienellä pesuainemäärällä pesukoneessa. Studio-mattoa ei saa lingota tai laittaa kuivumaan kuivuriin. Anna maton kuivua vaakatasossa tai rullaa se yhdessä pyyhkeen kanssa. Hyvien liukastumista ehkäisevien ominaisuuksien lisäämiseksi suosittelemme joogamaton pyyhkimistä ennen ensimmäistä käyttöä kostealla liinalla.
Ole varovainen: kun joogamatto on märkä, se on erittäin liukas!
Oletko ostanut tämän tuotteen?

Asiakaspalvelu
verkkokauppa@ekosoppi.fi
Tuotteen toimituskulut
Nouto Lähikaupasta tai R-kioskista 5,90 €
Nouto Matkahuollosta 5,90 €
Matkahuollon kotiinkuljetus 9,90 €
Nouto Postista 7,90 €
Postin kotiinkuljetus 10,90 €
Nouto myymälästä 0,00 €